Van Rooi Group is een slagvaardig en succesvol familiebedrijf in de vleesverwerkende industrie met een sterke visie op de lange termijn. Wij verwerken dagelijks meer dan een miljoen kilo vlees en leveren wereldwijd aan afnemers in de retail, de vlees- en vleeswaren industrie en de groothandel. Wij richten ons op het leveren van kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs, met oog voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid en dierwelzijn worden gegarandeerd door onze inkoopprogramma’s en de diverse keurmerken die wij voeren.
Dankzij de moderne productiefaciliteit in Helmond is Van Rooi Group de eerste vleesverwerker in Nederland die alle stappen in het verwerkingsproces ‘van boer tot bord’ onder één dak heeft. Daarmee kunnen wij een optimale versheid en kwaliteit garanderen aan onze klanten, waarbij flexibiliteit en klantgericht produceren voorop staat.
Facilitair Manager
Op onze vestiging in Helmond werken dagelijks zo’n 1500 medewerkers. Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor de facilitaire dienst in de breedste zin van het woord. Deze afdeling organiseert en beheert vrijwel alle ondersteunende activiteiten ten behoeve van het primaire proces van ons bedrijf. Je stuurt een team aan van circa 40 medewerkers en je rapporteert aan de Productiedirecteur.
Wat is je takenpakket:
- Je stuurt diverse onderdelen aan binnen ons bedrijf, zoals schoonmaak (gedeeltelijk in eigen beheer en gedeeltelijk uitbesteed), kantine (2 bedrijfskantines), beveiliging;
- Je loopt dagelijks controlerondes om de kwaliteit van de dienstverlening te bewaken en bij te sturen;
- Je verzorgt met je team het introductietraject (instructies) van nieuwe medewerkers en de registratie daarvan;
- Je draagt zorg voor de registratie van personeelsgegevens in het urenregistratiesysteem;
- Je verzorgt de uitgifte van badges, sleutels, lockers, kleding, PBM’s en aanverwante hulpmiddelen voor productiepersoneel;
- Verkoop van vlees aan personeel;
- Afvoer van afvalstromen en beheer van de silo ruimte;
- Voorkomen en oplossen van verstoppingen;
- Aansturen van de beveiliging;
- Netjes houden van het buiten terrein;
- Beheren en bestellen van alle non-food materialen;
- Daarnaast zijn er nog tal van andere zaken die op je pad komen.
Wat vragen wij
- Je hebt HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding;
- Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie in de industrie, bij voorkeur in de food;
- Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele en zelfsturende instelling;
- Je bent graag op de werkvloer, hebt natuurlijk overwicht en kunt goed met mensen overweg;
- Je bent organisatorisch sterk, besluitvaardig, planmatig, stressbestendig en je hebt een hand-on mentaliteit, passend bij branche en bedrijf;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Wat kunnen we je bieden
- Een zelfstandige en zeer afwisselende functie binnen een hecht team;
- Deel uit maken van een succesvol familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit;
- De mogelijkheid veel te leren en jezelf en de functie verder te ontwikkelen, ‘on the job’ of door het volgen van opleidingen en cursussen;
- Uiteraard hoort bij deze functie een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Graag ontvangen wij je CV met een korte motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar Judy Bakens (HR Manager), hr@vanrooigroup.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact met haar opnemen op 0492-779900.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs